AVG

Haarlem Exclusief  Privacy beleid
In dit privacy beleid leggen we uit hoe we uw persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken. Dit privacy beleid geldt voor al uw persoonlijke informatie die we verwerken als u onze websites bezoekt of anderszins met ons in contact treedt. Het privacy beleid is verdeeld in verschillende categorieën.

Wie zijn wij ?
Haarlem Exclusief is een escortbureau die gevestigd is aan de Baan 17, 2012 DB in Haarlem.
U kunt met ons contact opnemen als u een beroep wilt doen op uw rechten, zoals uw recht op inzage, rectificatie, bezwaar of bij vragen of klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens.
De soorten persoonsgegevens die wij verwerken.
a. Naam
Als u bij ons telefonisch reserveert schrijven wij u voornaam op, dit wordt meteen bij binnenkomst weggegooid.
b. Uw E-mail gegevens
Indien u informatie of een reservering per e-mail doet, hebben wij uw e-mailadres. Deze wordt na uiterlijk 1 maand verwijderd uit onze mailbox.
c. Informatie die wij verzamelen wanneer u onze websites, apps en andere digitale media gebruikt
Wanneer u onze websites bezoekt of een van onze mobiele apps gebruikt, kunnen we uw IP-adres, type browser, besturingssysteem, doorverwijzende website, surfgedrag en appgebruik vastleggen. Wij verzamelen deze informatie uitsluitend voor google analytics.
d. Informatie die u met ons wilt delen
U kunt ervoor kiezen om informatie met ons te delen, bijvoorbeeld als u uw interesses en voorkeuren met ons deelt, een reactie voor ons plaats op Facebook.

Beveiligen en bewaring
Penthouse Prive neemt de benodigde technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of onrechtmatig gebruik.

Uw rechten
Door contact op te nemen met ons kunt u een beroep doen op alle rechten die u volgens de toepasselijke privacywetgeving heeft, waaronder het recht op inzage in uw gegevens, op rectificatie van uw persoonsgegevens, op het wissen van uw persoonsgegevens, op het beperken van de verwerking van uw gegevens.

Recht op inzage
U mag ons vragen of wij uw persoonsgegevens verwerken en, indien dit het geval is, inzage in deze gegevens krijgen in de vorm van een kopie. Wanneer wij inzage in deze gegevens bieden, geven wij u ook extra informatie, zoals het doel van de gegevensverwerking die worden verwerkt en eventuele andere informatie die u nodig heeft om dit recht goed uit te kunnen oefenen.

Recht op rectificatie
U heeft het recht uw gegevens te rectificeren indien deze onvolledig zijn en/of fouten bevatten.

Recht op gegevens wissing
U heeft ook het recht uw persoonsgegevens te laten wissen. Dit houdt in dat uw gegevens worden verwijderd. Vanwege de wijze waarop wij bepaalde diensten inrichten, kan het enige tijd duren voordat back-ups zijn gewist.
U kunt op elk moment beroep op uw rechten doen door uw verzoek te sturen naar ons :
Haarlem Exclusief
Baan 17
2012 DB Haarlem
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Haarlem Exclusief

Baan 17
2012 DB  Haarlem
023-5322822
www.haarlem-exclusief.nl   info@haarlem-exclusief.nl

Penthouse Prive

We are open from 11 am - 7 pm as a Private house. For more information please call us at 023-5260733.
You will not meet other visitors, so we can garanty your privacy.
www.penthouseprive.nl    info@penthouseprive.nl